Mindent a mézről

Mindent a mézről

4 ok, ami miatt idén kevés akácmézre számítunk

Szakmázzunk emberi nyelven (zene kedvelőknek 4 tételben)

2020. május 09. - Márta Egerszegi

Átlagos gondolkodás a csípős, hideg tavaszi reggeleken: megvonjuk a vállunkat, "hm, ma is elkel a kabát". A méhész, vagy méhész családból származók (sűrűn mutatok magamra) gondolkodása ugyanezeken a reggeleken:"Istenem, vajon mi lesz idén az akácterméssel?"

Tovább

Sorozat 7. rész: Főként a fák adják, a méhek átdolgozzák, kiváló fertőtlenítő. Mi az?

Meseszép görög város: Propolisz. Idén nyáron Propoliszban nyaralunk? Nah jó, csak vicceltem. A neve megállná a helyét a térképen is. A propolisz, vagy más néven méhszurok a kevésbé ismert méhtermékek közé tartozik. Ez az egyetlen méhészeti termék, ami növényi és állati eredetű is, hiszen terem és…

Tovább
süti beállítások módosítása